Ny nettside for kulturhusa

Forsiden på nye www.kulturialesund.noNettsiden til Parken kulturhus og Arbeideren er blitt modernisert. Besøk nye www.kulturialesund.no.

Den nye kulturportalen ble lansert i dag, mandag 9. februar.
- Vi er svært fornøyd med å kunne tilby mer moderne nettsider, sier kulturhusleder Hans Pareliussen. - Vi håper de blir godt tatt imot av publikum - og at folk finner det de leter etter, enten det nå gjelder billetter, mer info om våre artister eller utleie av kulturhusa.

- Det som står på programmet presenteres nå i en egen kalender, og billettene kan kjøpes direkte via link i artikkelen om arrangementet. Vi benytter fortsatt eBillett-systemet, og denne finner man nå under menypunktet billetter.

For anledningen har både Parken kulturhus og Arbeideren fått nye logoer. De er utviklet av grafisk designer Astrid Husø Olsen ved trykkeriet i Ålesund kommune, og har begge former hentet fra den særegne arkitekturen på kulturhusa.

Nettsidene er utviklet og designet av Ålesund kommune.
- Vi holder på med en oppgradering av alle våre nettsteder og kulturportalen var første lansering, forteller Anette W. Petersen, kommunikasjonsrådgiver for digitale medier. Sammen med webutvikler Vegard Aarseth er hun ansvarlig for moderniseringen.