Tid for vannmåleravlesning

vannmålerHar du vannmåler? Da skal du i disse dager motta varsel på sms om at det er tid for å rapportere inn vannforbruket.

I år tar kommunen i bruk nytt system for varsling og tilbakemelding om avlesning av vannmåleren. Dette vil gjøre det enklere både å sende ut varselet og  å sende tilbakemelding om avlesning til kommunen.

Varselet går i all hovedsak ut på SMS.  Du får da en link til en internettside, så er det bare å legge inn vannmålerstand og hvem som har lest av og trykke på knappen send inn.

Der systemet ikke finner mobiltelefon eller kontaktperson på den aktuelle eiendommen vil varsel gå ut med brev som tidligere.

Dersom du mottar melding om avlesning pr brev kan du svare på internett eller sende tilbake svarslippen som følger brevet (vannmålerkortet).

Vannavlesning på nett

For å svare på internett bruker du kundenummer og passord som står på vannmålerkortet.

Klikk her for vannavlesning

Se også